Informatieavond Gewrichtsproblemen met orthopedisch chirurg Jan Ide de Jong

Wanneer? > 29 januari om 19.30

Waar? > Cafe De heren van de Rechter

Boeiende informatieavond over gewrichtsklachten in Steenwijk. Orthopedisch chirurg Jan Ide de Jong spreekt én beantwoord vragen over artrose

★ Gratis Aanmelden (max 60 personen)
De toegang is gratis. Er is maximaal plaats voor 60 personen. Wilt u er bij zijn? Meldt u dan aan bij Reformhuis Steenwijk, 0521-512409 of via info@reformhuissteenwijk.nl.

★ Locatie & Tijd
Reformhuis Steenwijk organiseert de informatieavond. Deze wordt gehouden in grand cafe De heren van de Rechter en begint om 19.30 uur.

★ Gewrichtsproblemen (artrose)
Steeds meer mensen krijgen last van artrose. Daarom organiseert Reformhuis Steenwijk 29 januari 2018 een informatieavond over deze sluipende gewrichtsaandoening. Deze wordt gehouden in grand cafe De heren van de Rechter en begint om 19.30 uur. Hoofdgast is de bekende orthopedische chirurg Jan Ide de Jong.
Jan Ide de Jong is verbonden aan het Gelderse Vallei Ziekenhuis in Ede. Als geen ander is hij in staat om op boeiende wijze én met een vleugje humor over reumatische gewrichtsklachten te vertellen, waaronder artrose. Hij zal dieper in gaan op o.a. de klachten, de oplossingen, de laatste stand van zaken en de voor- en nadelen van ontstekingsremmende pijnstillers en natuurlijke middelen bij gewrichtspijn.

★ Stel uw vraag
Na een inleidend verhaal van ongeveer een half uur is het tijd voor de zaal. Dan krijgt iedereen de gelegenheid om vragen aan de orthopedische chirurg te stellen. De Jong zal deze op deskundige wijze beantwoorden. Vaak dus met een vleugje humor, zodat deze informatiebijeenkomst niet alleen interessant, maar vooral ook leuk én gezellig is.

★ Overige info
De toegang is gratis. Er is maximaal plaats voor 60 personen. Wilt u er bij zijn? Meldt u dan aan bij Reformhuis Steenwijk, 0521-512409 of via info@reformhuissteenwijk.nl.