Bekeken producten
Hoe lang kunnen we leven? Waarom...
901202
Dit product is niet meer op voorraad
Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!
Beschikbaarheidsdatum:
Inhoud | boek |
Merk | Succesboeken |
Hoe lang kunnen we leven? Waarom verouderen we? En nog belangrijker, wat kunnen we eraan doen? Deze vragen staan centraal in Langer Leven, waarin David Wolfe uitgebreid stilstaat bij zaken als verjonging en een stralende gezondheid.
David Wolfe is een wereldbekende voedingsspecialist, superfood-autoriteit, kruidendeskundige en gastheer van zijn eigen Longevity Conference.
In dit boek leer je hoe je zijn nieuwste informatie op het gebied van wetenschap en voeding kunt gebruiken om:
• je hormonen in balans te brengen om vruchtbaarheid, gezondheid, kracht, jeugdigheid en spiermassa te verhogen en je geluksgevoel te vergroten;
• je lichaam volledig te reinigen − tot op celniveau;
• je botdichtheid met eenvoudige, bruikbare en betaalbare strategieën te verbeteren;
• hardnekkige ontstekingen effectief te bestrijden;
• strategieën te ontwikkelen om leeftijdsgebonden en met beschadigingen verband houdende verkalkingsaandoeningen te bestrijden, zoals artritis, vorming van cardiovasculaire plaques, gewrichtsstoornissen, nier- en galstenen, littekenweefsel, cysten, tumoren en grauwe staar (cataract);
• giftige oestrogenen, zware metalen, vluchtige organische verbindingen (VOC) en andere schadelijke stoffen uit je systeem te verwijderen;
• je vermogen om lang te leven en je kernvitaliteit (jing-wezen) te verhogen;
• systemen voor superimmuniteit te ontwikkelen.
Over de auteur:
David ‘Avocado’ Wolfe (6 augustus 1970) wordt gezien als een van de meest vooraanstaande autoriteiten op het gebied van voeding.
David is de schrijver van Amazing Grace, Chaga, Naked Chocolate, Eating for Beauty (in het Nederlands vertaald),
Superfoods (in het Nederlands vertaald) en The Sunfood Diet Success System.
Hij heeft doctoraten op het gebied van mechanische techniek en milieutechniek, politieke wetenschappen, recht en levende voeding. Hij heeft op verschillende instituten gestudeerd, waaronder Oxford University. Momenteel is David Wolfe actief als professor Voedingswetenschappen voor het doctorale programma over levende voeding van dr. Gabriel Cousens.
Sinds 1995 heeft David Wolfe meer dan zevenentwintighonderd lezingen en seminars over gezondheid gegeven in de Verenigde Staten, Canada, Europa, Azië, het gebied rond de Stille Zuidzee, Centraal-Amerika en Zuid-Amerika.