Bekeken producten

Aanbieding! Fruitvliegjes vanger Bekijk groter

Fruitvliegjes vanger 3 stuks

rs3 827100

Een handig en zeer effectief middel waarmee je in no time van die vervelende vliegjes af bent

Meer details

€ 23,95 incl. btw

-€ 2,90

€ 26,85 incl. btw

Product informatie

Inhoud 1st
Merk DR Clean

Meer informatie

 

Iedereen kent ze wel, die zwermen zwarte bewegende nare vliegende aandachttrekkers boven je heerlijke verse fruit! Het fruitvliegje, waarom zijn ze zo moeilijk uit te roeien zodra ze zich in je huis hebben gevestigd, ook al zijn alle etens- en vuilnisbronnen goed afgedekt, en ook al doe je nog zo je best om ze naar de andere wereld te helpen?

Fruitvliegjes staan bekend om hun korte levenscyclus (zo’n tien dagen) en snelle voortplanting. Ze kunnen zich in anderhalve week vermenigvuldigen van 4 naar 120! Ze zijn klein, eten niet zoveel, dus een klein stukje fruit dat achter de koelkast is gevallen, kan ze al een tijd in leven houden. Je komt er bijna niet vanaf zonder je hele huis grondig schoon te maken, geen fruit of bloemen in huis te hebben. Of toch?

Nu is er de Doctor Clean Fruit Vliegjes Vanger! Een handig en zeer effectief middel waarmee je in no time van die vervelende vliegjes af bent. De Fruit Vliegjes Vanger is ontwikkeld om volwassen fruitvliegjes te lokken met behulp van speciale voeding op basis van vloeistof. Vliegjes die er in vliegen kunnen niet meer ontsnappen om te blijven broeden.