Bekeken producten

Nieuw Aanbieding! CBR Phase 60 caps Bekijk groter

CBR Phase 60 caps

EXE068

CBR Phase® is een exclusieve samenstelling van Exendo® Epigenomics

Meer details

€ 59,08 incl. btw

-15%

€ 69,50 incl. btw

Product informatie

Inhoud Verpakking van 60 capsules. 
Merk Exendo Epigenomics

Meer informatie

Gebruiksadvies:

Aanbevolen dagdosering: 2 à 3 capsule ochtend volgens voorschrift. Bij voorkeur innemen met een beetje vet of olie. Niet toedienen aan kinderen tot 12 jaar. De maximale dagdosering is 2 capsules per dag vanaf 12 jaar tot 18 jaar en 3 capsules per dag vanaf 18 jaar. De maximale dagdosering niet overschrijden. Droog en bij kamertemperatuur bewaren. Buiten bereik van kinderen bewaren. 

Gegarandeerd vrij van: Soja, tarwe, gluten, lupine, pinda's, mosterd, noten, sesam, melk, ei, vis, schaaldieren of weekdieren, niet natuurlijke conserveermiddelen, synthetische geur-, kleur-, smaakstoffen. Geschikt voor vegetariërs/veganisten. Kan sporen bevatten van selderij.


Let op: Niet gebruiken tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding. Niet geschikt voor mensen met psychose en manie. Niet gebruiken in combinatie met aromataseremmers, tamoxifen, anticoagulantia (raadpleeg uw arts of apotheker), antidepressiva, antipsychotica, opiaatpijnstillers, cytostatica, radiotherapie, atomoxetine, dextro-amfetamine, Parkinsonmedicatie, bupropion en serotonerge middelen als sint-janskruid, passiebloem, tryptofaan, 5-HTP en hoge doseringen Rhodiola. Dit product kan de bloedsuikerspiegel beïnvloeden, mensen met diabetes (insuline of orale antidiabetica) dienen hier rekening mee te houden. Stop het gebruik voor een chirurgische ingreep. Ook andere invloeden op geneesmiddelen en gezondheidsproducten zijn mogelijk. Raadpleeg uw arts of een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van twijfel, medicijngebruik en ziekte.Samenstelling:

CBR Phase® bevat per dagdosering van 3 capsules:
Ingrediënten Extract Gewicht RI* %
PEA (palmitoylethanolamide) - 600 mg -
Curcuma longa en fenegriek: CurQfen™
CurQfen™ is een gepatenteerd curcumine-extract dat gestandaardiseerd is op minimaal 35% totaal curcuminoïden en fenegriek galactomannanen (Trigonella foenum-graecum zaad) in de vorm van curcumagalactomannosides
4.550 % hogere opname dan curcumine, equivalent van 5,1 gram curcumine
294 mg - -
Resveratrol
Natuurlijke trans-resveratrol uit de Japanse duizendknoop (Polygonum cuspidatum)
100 mg - -
Kaempferol
Honingboom extract (Sophora japonica)
50 mg - -
Genisteïne
Honingboom extract (Sophora japonica)
40 mg - -
Apigenine 1 mg - -
Fosfolipiden Van zonnebloem (Helianthus annuus) 210 mg - -
Vitamine D3 (cholecalciferol) 25 mg

(1.000 IE)
- 500
Vitamine E (D-alfa-tocoferylacetaat) 6 mg - 50
*RI: referentie-inname

Exendo® Epigenomics maakt geen gebruik van de antikleefstof magnesiumstearaat. Deze stof - die is overgenomen uit de farmaceutische industrie - verhindert het kleven van de capsules aan de mallen van volautomatische capsuleermachines. Magnesiumstearaat vermindert de oplosbaarheid van de ingrediënten in tabletten en capsules.

 

Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.