RS Huismerk

Bekeken producten

Reformhuis Steenwijk Vitamine B12 1000 mcg met methylcobalamine 100 smelttab Bekijk groter

Vitamine B12 1000 mcg met methylcobalamine 100 smelttab

RSV044

Vitamine B12 1000 mcg helpt bij vermoeidheid en activeert de natuurlijke energie in het lichaam. Daarnaast draagt het bij aan hersen- en zenuwfuncties betrokken bij het leervermogen. De smelttabletten zijn gezoet met stevia.

Meer details

€ 15,95 incl. btw

Product informatie

Inhoud Verpakking van 100 smelttabletten.
Merk RS Voedingssupplementen

Meer informatie

Vitamine B12 komt uitsluitend voor in dierlijke producten. Mensen die minder goed vitamine B12 opnemen, zoals veganisten en vegetariërs, kunnen daarom baat hebben bij een dagelijkse inname van vitamine B12.

Gebruiksadvies:

1 keer daags 1 smelttablet onder de tong houden, totdat deze helemaal is opgelost. Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Koel, droog, donker en buiten bereik van kinderen bewaren.

Allergenenverklaring: Dit product bevat geen bekende allergenen en kunstmatige kleur-, geur-, en smaakstoffen. Vrij van suiker, gist, lactose en soja.

Let op! Niet geschikt bij zwangerschap(-swens) en/of borstvoeding. Raadpleeg  in geval van ziekte of medicijngebruik voor gebruik van dit product een deskundige.Samenstelling:

Ingrediënten per tablet

Dagelijkse aanbevolen dosering

RI in %

Vitamine B 12 (methylcobalamine) 1000 mcg

1000 mcg

40.000%

RI in % = Referentie-inname voor een gemiddelde volwassene in %

Ingrediëntendeclaratie: methylcobalamine, isomalt, katoenzaadolie non-GMO, stevia 98%, siliciumdioxide, plantaardige magnesiumstearaat.  

Vitaminepreparaat.

Dit product is een voedingssupplement. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding en gezonde levensstijl.