Bekeken producten

Glycine-Magnesium 180 caps Bekijk groter

Glycine-Magnesium 180 caps

EXE033

Glycine-Magnesium is een exclusieve samenstelling van Exendo Epigenomics. Glycine is een conditioneel essentieel of semi-essentieel aminozuur. Dit betekent dat bij stress er een tekort kan ontstaan

Meer details

€ 44,50 incl. btw

Product informatie

Inhoud Verpakking van 180 capsules.
Merk Exendo Epigenomics

Meer informatie

Gebruiksadvies:

Aanbevolen dagdosering: 2 tot maximaal 6 capsules innemen met een glas water, een uur voor het slapen gaan. De aanbevolen dagdosering niet overschrijven. Niet gebruiken bij kinderen tot 12 jaar. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Droog en bij kamertemperatuur bewaren. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.

Let op! Vermijd gebruik tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding. Ook andere invloeden op geneesmiddelen en gezondheidsproducten zijn mogelijk. Raadpleeg hiervoor uw arts of een deskundige.

Gegarandeerd vrij van gluten, lactose, caseïne, soja, mais, niet natuurlijke conserveermiddelen, synthetische geur-, kleur-, smaakstoffen. Dit product is hypo-allergeen. Geschikt voor vegetariërs/veganisten.

Dit product is een voedingssupplement. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding en gezonde levensstijl.Samenstelling:

 

Glycine-Magnesium bevat per dagdosering van 2 of 6 vegetarische capsules:
Ingrediënt 2 capsules 6 capsules
Glycine 900 mg 2.700 mg
Magnesiumbisglycinaat 400 mg (44 mg magnesium)  1.200 mg (132 mg magnesium *)
* ADH/RI 35%