Exendo Epigenomics

Bekeken producten

Aanbieding! PEA 400 60 caps Bekijk groter

PEA 400 60 caps

EXE044

PEA 400 is een samenstelling van Exendo Epigenomics®.

Meer details

€ 29,50 incl. btw

-€ 7,00

€ 36,50 incl. btw

Product informatie

Inhoud Inhoud van 60 capsules. 
Merk Exendo Epigenomics

Meer informatie

Gebruiksadvies:

Dagelijks 1 capsule tijdens of na de maaltijd. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Niet gebruiken bij kinderen tot 4 jaar. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Droog en bij kamertemperatuur bewaren. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.

Let op! Er zijn onvoldoende gegevens bekend over de veiligheid van PEA tijdens de zwangerschap. Om deze reden wordt het gebruik tijdens de zwangerschap afgeraden.

Gegarandeerd vrij van: Gluten, lactose, caseïne, soja, suiker, mais, niet natuurlijke conserveermiddelen, synthetische geur-, kleur-, smaakstoffen. Dit product is hypo-allergeen. Geschikt voor vegetariërs/veganisten.Samenstelling:

PEA 400 bevat per 1 vegetarisch capsule (dagdosering):
Ingrediënten Gewicht
Palmitoylethanolamide (PEA) 400 mg

Hulpstoffen: Cellulose (grondstof capsule). Exendo® Epigenomics maakt geen gebruik van de antikleefstof magnesiumstearaat. Deze stof – die is overgenomen uit de farmaceutische industrie – verhindert het kleven van de capsules aan de mallen van volautomatische capsuleermachines. Magnesiumstearaat vermindert de oplosbaarheid van de ingrediënten in tabletten en capsules.