Bekeken producten

Resveratrol 100 mg 60 caps Bekijk groter

Resveratrol 100 mg 60 caps

EXE066

Resveratrol 100 mg. 

Meer details

€ 19,90 incl. btw

Product informatie

Inhoud Verpakking van 60 capsules. 
Merk Exendo Epigenomics

Meer informatie

Gebruiksadvies:

 

Aanbevolen dagdosering: 1 à 2 capsules per dag of volgens voorschrift (de maximale dagdosering is 2 capsules). De maximale dagdosering niet overschrijden. Niet toedienen aan kinderen tot 12 jaar. Buiten het bereik van kinderen bewaren. Droog en bij kamertemperatuur bewaren.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.

Niet gebruiken tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding. Ook andere invloeden op geneesmiddelen en gezondheidsproducten zijn mogelijk. Raadpleeg uw arts of een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van twijfel, medicijngebruik en ziekte.

Gegarandeerd van : Soja, tarwe, gluten, lupine, pinda's, mosterd, selder, noten, sesam, melk, ei, vis, schaaldieren of weekdieren, niet natuurlijke conserveermiddelen, synthetische geur-, kleur-, smaakstoffen. Geschikt voor vegetariërs/veganisten.Samenstelling:

Resveratrol 100 bevat per capsule:
Ingrediënten Gewicht Extract
Trans-resveratrol bevat 98% natuurlijke trans-resveratrol van de plant Polygonum cuspidatum (Japanse  duizendknoop) 100 mg 100 mg
(98%)

Cellulose (grondstof capsule). Exendo® Epigenomics maakt geen gebruik van de antikleefstof magnesiumstearaat. Deze stof - die is overgenomen uit de farmaceutische industrie - verhindert het kleven van de capsules aan de mallen van volautomatische capsuleermachines. Magnesiumstearaat vermindert de oplosbaarheid van de ingrediënten in tabletten en capsules.